Skip to content
Merete Hansen

Hei! Jeg heter Merete Hansen og jobber som grafisk- og webdesigner, noe jeg har gjort i over 20 år.

Ekte nordlending og fløttsame som er født i Tromsø og oppvokst på Svalbard. Har bodd på Finnsnes, Bardufoss, Narvik, Amsterdam og er nå bosatt i Oslo. Her trives jeg veldig godt sammen med mine to skjønne tenåringer i hus.

Jeg blir inspirert av mye forskjellig, alt fra de nydelige fargene på høstløvet som faller på bakken til vakker arkitektur på ishotellet i Jukkasjärvi.

I fritiden nyter jeg gjerne en god bok og da helst om psykologi eller mørk, mørk krim. Når jeg en sjelden gang ser på TV hjemme, er det kun Investigation Discovery det går i, så jeg er ikke akkurat av den lettskremte typen.

Jeg er interessert i mange ting som: mat og drikke, reise, arkitektur, kunst og kultur, musikk, film (spesielt science fiction), astrologi, kriminologi, origami, psykologi, teknologi, kampsport, pistolskyting, design og interiør, strikking og sying, tegning og maling.

Jobbet 13 år i Amsterdam på forskjellige byråer som art director, interaction designer og grafisk designer med kunder som ABN Amro Bank, Imation, LOT Polish Airways, O’Neill Europe, Pioneer, Shell og Swatch. Vant noen priser her og der, men det er ikke så nøye. Så lenge kunden er fornøyd er jeg fornøyd!

Tilbake i Norge har jeg jobbet for meg selv med Forsvaret som største kunde og også mange forskjellige små og middels store bedrifter fra Svalbard i nord til Haiti i sør.

Ta kontakt, jeg hører gjerne fra deg!

E-post: info[@]meretehansen.com | Telefon: 938 71 623